fbpx

LOADING

BIO čaj Sladke sanje

BIO čaj Sladke sanje

10.95

Ekološke sestavine
melisa, poprova meta, hmelj, sivka, kamilica

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO čaj Sladke sanje-škatlica Kategoriji: ,

Opis

Odlična kombinacija zelišč, ki nas umiri po stresnem vsakdanjiku in pripomore k učinkovitejšemu spancu.

V zeliščni čaj smo dodali zgolj najfinejše dele zdravilnih rastlin: liste melise in poprove mete, cvetove sivke in kamilice ter storžke hmelja. Kombinacija rastlin deluje pomirjevalno na živčni sistem in pomaga pri nespečnosti. Melisa izboljša splošno razpoloženje in je znana rastlina sladkih sanj. Storžki hmelja in ostale sestavine delujejo pomirjevalno in toplo ter pomagajo pri nemiru, živčnosti in nespečnosti.

Zeliščni čaj Sladke sanje si pripravimo zvečer, vsaj pol ure pred spanjem. Ob skodelici napitka si vzamemo čas zase, da se umirimo in tako bo spanec boljši.

Čaj je zaradi dodatka hmelja rahlo grenkega okusa. Po želji ga sladimo z medom, saj je med prav tako znan po svojih pomirjevalnih učinkih.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Čaj Sladke sanje

60g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html

Morda vam bo prav tako všeč…