fbpx

LOADING

Čajanka v objemu zelišč

Okusi svet zelišč

Dobrodošli v deželi zelišč. Prepustite se doživetju in razvajanju brbončic. Prisedite k čajanki, kjer vas bomo razvajali z okusi izbranih zeliščnih čajev in pogostili z domačim pecivom.

Spoznali boste kombinacije zelišč, ki pričarajo zanimive okuse in zdravijo naše telo.

Povabite družbo svojih prijateljev, znancev, družinske člane ali sorodnike in preživite družabne trenutke ob pogovoru v čudoviti naravi. Pozabite na vsakodnevni stres, skrbi, naloge in cilje. Prepustite se trenutkom in ljudem, ki so ob vas. Začnite ceniti vašo srečo in to, kar že imate.

POZOR: Tu ni dovoljena/možna uporaba pametnega telefona, tablice ali prenosnika.

Čajanka

Posebej izbrana zelišča so vpletena v čaje Hiše zelišč. Izbirate lahko med šestimi različnimi čajnimi mešanicami, ki vsaka s svojo kombinacijo zelišč in barvnih cvetov vplivajo na vaša razpoloženja.

 • Osvežilni čaj s cvetovi ognjiča: osveži in razvedri. Barva, ki definira njegov karakter, je ORANŽNA,  barva VESELJA. Cvetovi oranžnega ognjiča navdihujejo z veseljem in optimizmom.
 • Menta čaj s cvetovi plavice:  prijetno pomiri. Barva, ki definira njegov karakter, je MODRA barva UMIRJENOSTI. Cvetki plavice poosebljajo mirnost, ki se odraža v modri barvi.
 • Hišni čaj s cvetovi vrtnice: za dobro razpoloženje in prefinjenega okusa. Barva, ki definira njegov karakter, je VIJOLA barva KREATIVNOSTI. Kreativnost predstavlja vrtnica, tudi v naravi pokaže svojo drugačnost.
 • Zimski čaj s cvetovi slezenovca: prijetno pogreje. Barva, ki definira njegov karakter je ROZA,  barva TOPLINE.  Slezenovec s svojo roza barvo doda toplino in domačnost.
 • Čaj Dobro jutro s citronko: da energijo. Barva, ki definira njegov karakter, je RUMENA barva ENERGIJE.
 • Sadno-zeliščni čaj s plodovi aronije: daje moč, vitalnost in prebudi čustva. Barva, ki definira njegov karakter, je RDEČA,  barva LJUBEZNI. Rdeča barva čaja ogreje in navdahne z ljubeznijo.

Dobrodošli

V poletnih mesecih vas bomo na Čajanki razvajali z ohlajenimi zeliščnimi čaji.

Za vas smo pripravili osnovno in premium čajanko.

 • Osnovna čajanka: Dve vrsti čaja (0,2 dcl), ki ga izberete po lastni želji, zraven vas bomo pogostili z domačim pecivom.
 • Premium čajanka: Tri vrste čaja (0,2dcl), ki ga izberete po lastni želji, zraven vas pogostimo s prefinjeno torto z zelišči Hiše zelišč.
Želim priti na čajanko

Pridem

Pot do nas ni težka. Ko se odločite, je samo še stvar užitka :-). Naj vas ovinki in klanec prepričajo k temu, da je košček naše dežele vreden vašega obiska.

Ko pridete na cilj, vas čaka:

 • neokrnjena narava
 • mir
 • košček travnika samo za vas
 • omamen vonj zelišč
Želim priti na čajanko
Pripravljamo kaj takega, kar bi te utegnilo zanimati?

Zagotovo - vsak mesec se zgodi kaj tako zanimivega, da lahko pripravimo sveže novice in te obvestimo.

ZAGOTAVLJAMO TI,

da se te bomo enkrat mesečno spomnili in ti poslali zanimivo dogajanje ali koristne novičke zate.

Tvoje podatke hranimo v skladu z zakonom o GDPR.