fbpx

LOADING

Piknik, poroka, rojstni dan

Prostor

V skritem kotičku idrijskega hribovja, v Deželi doživetij Log, je obiskovalcem dana možnost, da podoživite neprecenljivo pestrost in pristnost narave. Cvetoči vrtovi, zeleni travniki in mogočni gozdovi ustvarjajo edinstven ambient za nepozabna doživetja.
Osrednji prostor Dežele doživetij Log sta kozolec in lesena hiška – prostor za piknike, druženja, rojstne dneve …. in poroke v naravi. Privoščite si sproščen dan v krogu svojih prijateljev, sorodnikov, znancev….

Ob najemu prostora za dobrodošlico podarimo košarico izdelkov Hiše zelišč ( Geruš, Oglarjev požirek, paket čaja in trufli z Gerušem)

Oprema prostora: Voda, elektrika, wc-ji, hladilnik, vrtno kurišče.

Poroka v vrtu Vile Sibile, poroka na travniku

Začutite pristno povezanost z naravo, zemljo in njenimi darovi. Ustvarite čudovite trenutke, saj Vrt Vile Sibile ponuja čarobnost in bogato izbiro kotičkov za pristne fotografije.

Pikniki

Ko do popolnega dneva manjka samo še čudovit prostor je čas, da pokukate v Deželo doživetij Log. V objemu travnikov in gozdov, v kotičku za uživanje, bo vaš piknik doživet in okusen!

Praznovanja

Praznujte v Deželi doživetij Log. Razlogov za praznovanje je zagotovo veliko, mi vam ponudimo atraktiven ambient, da bodo trenutki z najbližjimi prijetni in nepozabni.