fbpx

LOADING

3 VRTNICE – dišeče doživetje v škatli

3 VRTNICE – dišeče doživetje v škatli

od 24.95

3 VRTNICE – dišeči liker iz cvetnih listov treh starih, zgodovinskih vrtnic – galskih, damaščanskih in stolistnih vrtnic.

Posebnost omenjenih vrtnic je, da cvetijo le enkrat, v začetku poletja, v vseh odtenkih vijola barve (od temno vijola do svetlo roza). Njihov vonj te prevzame, zato smo ga skupaj z barvo teh čudovitih vrtnic ujeli v stekleničko likerja, ki je narejen po starem postopku maceracije.

Liker izdelujemo samo enkrat letno, zato je na voljo le v prefinjeni butični izdaji. Zaradi njegove sladkobe in nežnega, a karakternega vonja je še posebej namenjen nežnejšemu spolu. Čeprav so nad njim navdušeni tudi moški :).

Stopnja alkohola: 20%
Količina: 2 dl

Temna čokolada (60%) z aromo vrtnice in listi vrtnice ter Bela čokolada (28%) z aromo vrtnice in listi vrtnice.

Šifra: 3 vrtnice liker cokolada v skatli Kategorije: , ,

Opis

Večina zelišč blagovne znamke Hiša zelišč je pridelana v Sloveniji, v predalpskem svetu na višini okrog 1000 metrov. Za pridelavo zelišč ne uporabljamo umetnih gnojil in škropiv. Celoten postopek pridelave, od sajenja zeli, do pakiranja zeliščnih izdelkov, je plod ročnega dela. Ker prisegamo na kvaliteto, v izdelke vtkemo le najboljše dele zelišč.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)

Dodatne informacije

Pakiranje

3 vrtnice – dišeče doživetje (dišeči liker+bela čokolada) v škatli, 3 vrtnice – dišeče doživetje (dišeči liker+temna čokolada) v škatli, 3 vrtnice – dišeče doživetje (dišeči liker+bela in temna čokolada) v škatli

Morda vam bo prav tako všeč…