fbpx

LOADING

Mir na travnati preprogi

Prisluhnite tišini narave

Na zeleni travnati preprogi, kamor veter prinese svežino gorskega zraka in vonj zelišč, lahko pozabite na skrbi in doživite svoj mir.

Ob prihodu vas bomo pogostili z naravnim zeliščnim čajem in svežimi domačimi piškoti, vi pa si boste izbrali primeren kotiček v naravi in se prepustili sproščanju in uživanju.

Na izbranem kotičku travnate preproge boste lahko umirili svoje misli, meditirali, brali svojo najljubšo knjigo ali počivali. S prijatelji, družino ali brez, si boste lahko vzeli čas in poiskali ter začutili svoj notranji MIR. Slednji vas bo napolnil z novo čisto energijo in sproščenostjo za premagovanje vsakodnevnih izzivov.

POZOR: Tu ni dovoljena/možna uporaba pametnega telefona, tablice ali prenosnika.

Doživetje

V objemu posestva Log, odmaknjenega od vsakodnevnega vrveža, se boste prepustili svojim mislim in čustvom, doživeli pristen stik z naravo, začutili dihanje gozda ter se naužili svežega hribovskega zraka ter vonja zelišč z bližnje njive.

Tu si boste lahko vzeli čas zase, se sprostili, opazovali sinje nebo in hitenje oblakov, poslušali brenčanje čmrljev in petje čričkov.

Želim si doživetja

Dobrodošli

Ob prihodu vas bomo pogostili z naravnim zeliščnim čajem (0,2 dcl) in svežimi domačimi piškoti, kar odnesete s seboj na izbran kotiček v naravi.

Da vam bo na travniku še udobneje,  boste prejeli odejico Hiše zelišč. Zanjo boste plačali kavcijo, če pa vam bo všeč, jo boste lahko odnesli s seboj domov.

Želim si doživetja

Pridem

Ste se odločili? Odlično!

Pošljite nam elektronsko pošto ali nas pokličite in takoj se zmenimo za datum obiska.

Nato pa samo še…..neskončno uživanje v naravi!

Želim si doživetja