fbpx

LOADING

BIO Ženski čaj

BIO Ženski čaj

od 7.45

Ekološke sestavine
plahtica, rman, kamilica, kopriva, melisa, sivka.

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO Ženski čaj Kategoriji: ,

Opis

V zeliščno mešanico Ženskega čaja smo vtkali čudovite rastline, namenjene predvsem nežnejšemu spolu.

Ženski čaj je primeren za  pitje pri močni in predvsem pretirani menstrualni krvavitvi, ob bolečinah in krčih, ki jih povzroča mesečno perilo, ob različnih motnjah v menstrualnem ciklu (neredne menstruacije, izostanki le teh). Rman in plahtica kraljujeta v zeliščni mešanici, saj s svojimi učinkovinami blagodejno vplivata na težave, s katerimi se soočajo ženske od najstniških let in vse tja do konca menopavze.

Čaj je prijetnega, zeliščnega okusa.

Čaj ni primeren za uživanje med nosečnostjo, saj plahtica povzroča rahle maternične krče.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html