fbpx

LOADING

BIO Otroški čaj

BIO Otroški čaj

od 5.95

Ekološke sestavine
komarček, janež, koper, kamilica, poprova meta, majaron

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO Otroški čaj Kategoriji: ,

Opis

Blag, a vendar okusen zeliščni čaj, ki smo ga namenili našim najmlajšim.

Okusni, rahlo sladkasti izbrani plodovi kobulnic poskrbijo za udobno počutje otroškega želodčka, saj so odlični za odpravljanje napihnjenosti v želodcu in prebavnem traktu. Kobulnice, kot so janež, koper in komarček, preprečujejo nastanek plinov, kar izboljša prebavo in zavira nastanek bakterij. Prav tako učinkujejo proti neprijetnim krčem v želodcu.

Dodatek kamilic in poprove mete blago umirja in poskrbi za lažjo prebavo.

Čaj je primeren tako za otroke, kakor za odrasle, ki imajo težave z napihovanjem in krči v predelu želodca in prebavnega trakta.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html