fbpx

LOADING

BIO Spomladanski čaj

BIO Spomladanski čaj

od 4.85

Ekološke sestavine
breza, kopriva, švicarska meta, vijolica.

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO Spomladanski čaj Kategorija:

Opis

Spomladanski čaj je kakor naročen za tisti čas, kadar želimo našemu telesu posvetiti posebno pozornost in ga očistiti od znotraj.

Nežni listi koprive in breze, nabrani v zgodnji spomladi, v sebi nosijo izjemno moč čiščenja. Mednje smo vtkali drobne cvetove vijolice, ki moč zeliščnega napitka še podkrepijo.

Uživanje spomladanskega čaja pripomore k temu, da se telo prečisti strupenih snovi, ki se v njem nabirajo čez zimo. Za boljši okus čaja smo dodali liste švicarske mete.

Spomladanski čas je več kot primeren za spomladansko čiščenje. Seveda pa nam bo telo za »prečiščevalno kuro«  hvaležno kadarkoli v letu.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

30g, 50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html