fbpx

LOADING

BIO Zimski čaj

BIO Zimski čaj

od 4.85

Ekološke sestavine
bezeg, lipa, timijan, janež, slez, cvet slezenovca

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO Zimski čaj Kategorija:

Opis

Klasična zeliščna mešanica za zimske dni. Nežni cvetovi bezga, lipe in slezenovca so pomešani med dišeč timijan, janež in slez.

Zimski čaj si privoščimo kadar želimo ogreti telo in duha ter brezskrbno uživati v zimskih radostih brez prehladov.

Čaj je prijetnega, zeliščnega okusa. Prevladuje okus timijana ter bezga. Čaj po želji sladimo z medom.

Barva, ki definira njegov karakter je ROZA,  barva TOPLINE.  Slezenovec s svojo roza barvo doda toplino in domačnost.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Zimski čaj

30g, 50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html