fbpx

LOADING

BIO čaj Menta

BIO čaj Menta

od 4.85

Ekološke sestavine
poprova meta, klasasta meta, jabolčna meta, pomarančna meta, cvetovi plavice.

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO čaj Menta Kategorija:

Opis

Skrbno izbrani mešanici met, ki se med seboj dopolnjujejo, smo dodali nežne, živobarvne cvetove plavice. V čaju prevladuje poprova meta. Svežina, ki jo mentol pusti v ustih, sprva hladi, kasneje pa greje od znotraj.

Metin čaj je zaradi značilnega okusa in prijetnega, svežega vonja, zelo priljubljen za vsakodnevno pitje. Ne potrebuje dodatnih sladil, saj pride nesladkan, njegov okus najbolj do izraza. Ena skodelica ob večeru prijetno umiri in pripravi na mirnejši spanec.

Barva, ki definira njegov karakter, je MODRA barva UMIRJENOSTI. Cvetki plavice poosebljajo mirnost, ki se odraža v modri barvi.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

30g, 50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html