fbpx

LOADING

BIO čaj Dobro jutro

BIO čaj Dobro jutro

od 4.85

Ekološke sestavine
švicarska meta, citronka, šipek, izop, rožmarin

Navodila za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO čaj Dobro jutro Kategorija:

Opis

Dobro jutro – čaj namesto kave, za dober začetek dneva. Kot nalašč za tiste, ki ne marate kave. Prebuja, poživlja in da nove energije kadarkoli v dnevu.

Švicarska meta in citronka poskrbita za svežino napitka, ki v ustih še dolgo pusti prijeten okus. Rožmarin prijetno prebudi, cvetovi in listi ožepka, pa čaju dajejo rahlo pikanten okus. Plodovi šipka, z obilico vitamina C, poskrbijo za krepitev organizma.

Čaj je prijetnega, malce pikantnega okusa, zaradi dodatka rožmarina in ožepka. Po želji ga lahko sladimo z medom ali mu dodamo sok limone.

Barva, ki definira njegov karakter, je RUMENA barva ENERGIJE.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

30g, 50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html