fbpx

LOADING

BIO Osvežilni čaj

BIO Osvežilni čaj

od 4.85

Ekološke sestavine
malinovi listi, listi gozdnih jagodi, citronka, limonska trava, čokoladna, maroška meta in pomarančna meta, citronasti timijan, ognjič

Navodilo za pripravo
Eno čajno žličko zeliščne mešanice prelijemo s skodelico (200 – 250 ml) vrele vode in pustimo stati 5-10 min. Nato odcedimo in pijemo po požirkih.

Šifra: BIO Osvežilni čaj Kategorija:

Opis

Okusna kombinacija skrbno izbranih zelišč, ki premami brbončice. Okus je tisti, na katerega smo stavili pri pripravi Osvežilnega zeliščnega čaja.

Listi citronke in limonske trave vlečejo glavno nit, dodatek listov pomarančne, čokoladne in maroške mete dopolnijo svež okus čaja. Oranžna barva cvetov ognjiča v nas vzbudi občutek veselja, zato si čaj privoščimo kadarkoli v dnevu.

V poletnih dneh še posebej prija, kot ledeni čaj. Dodatek limoninega soka pa postavi piko na i že tako osvežilnemu napitku.

Čaj je primeren za vsakodnevno pitje za vso družino, tako v zimskih, kot tudi v poletnih mesecih.

Barva, ki definira njegov karakter, je ORANŽNA,  barva VESELJA. Cvetovi oranžnega ognjiča navdihujejo z veseljem in optimizmom.

Proizvajalec: Hiša zelišč (Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija)
Navodila za shranjevanje: Hraniti v suhem in temnem prostoru.

Dodatne informacije

Pakiranje

30g, 50g, 100g

Brand

EKO certifikat EU

Uradni znak Evropske unije za ekološka živila lahko uporablja vsak, ki izpolnjuje pogoje za ekološko pridelavo in predelavo, določene v Uredbi Sveta (ES) 834/2007 in Uredbi Komisije (ES) 889/2008 ter ima pridobljen certifikat ustreznega pooblaščenega certifikacijskega organa s strani države. Potrošnikom daje znak zagotovilo o izvoru in kakovosti živil. Od julija 2010 je ta znak obvezen za vse predpakirane ekološke živilske izdelke znotraj Evropske unije, prav tako pa je dovoljena tudi prostovoljna raba znaka za nepredpakirana ekološka živila, ki so bila proizvedena znotraj EU, ali za vse ekološke izdelke, uvožene iz tretjih držav. Znak BIO podeljuje Inštitut KON-CERT Maribor in zagotavlja skladnost pridelave, predelave, pakiranja, skladiščenja in transporta ekoloških pridelkov, živil in krmil z veljavnimi predpisi za ekološko kmetovanje. Pravico do uporabe tega zaščitnega znaka pridobite z veljavnim certifikatom za ekološko pridelavo oziroma predelavo, podeljenim s strani Inštituta KON-CERT Maribor. vir: http://www.kon-cert.si/zascitni-znaki.html